Wisp.HR

Wisp.HR

 

 

Nakon spajanja na wireless pokrenete Vaš internet browser i dočekuje Vas hotspot stranica u koju morate upisati dodijeljeno Korisničko ime (Username) i Lozinku (Password).

Izgled hotspot stranice:


Nakon što ste kliknuli OK otvara Vam se "popup" prozor u kojemu vidite osnovne podatke , između ostalog linija Megabytes Remaining nam pokazuje koliko Gb nam još preostaje na računu i vidljivo je kako je vremenski limit nedefiniran:

STATUS KOD ACCOUNTA 5Gb

Također prozor pokazuje stanje preostalog vremena Time Remaining (za vremenski - flat acoount) i vidljivo je kako je limit na promet nedefiniran:

STATUS KOD FLAT ACCOUNTA

Sa navedenim uvidom (ili prijavom na korisničke stranice) možete pravovremenom doplatom produžiti Vaš account.
Također preko
"popup" prozora se možemo odjaviti sa interneta (nije obavezno budući da vas sistem automatski odjavljuje u slučaju neaktivnosti nakon 10 min).
Ukoliko nam se ne otvara "popup" prozor moramo u browseru promijeniti tj. dozvoliti "popup" prozor za site central.wisp.hr .

Na sljedećim slikama je pokazano kako to mijenjamo u browseru Mozilla Firefox (sličano se podešava i u Internet Exploreru) , u izborniku Mozille kliknemo na Tools ->> zatim Options ->> zatim kliknemo na Content i vidimo ovakav prozor:


Kliknemo na Exceptions i vidimo ovakav prozor:

U polje Address of web site unesemo central.wisp.hr i kliknemo Close , pa nam se ubuduće status "popup" prozor otvara i u njemu vidimo stanje preostalih - nepotrošenih Gb.
Inaèe za brzi pristup navedenom popup prozoru (ako smo ga zatvorili) možemo koristiti i ovaj link.
Popis eventualnih grešaka i objašnjenja (koje se pojave na dnu stranice kod neuspjelog logiranja) možete vidjeti na ovoj stranici.

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com